Як видалити оголошення у Фейсбуці?


Як видалити оголошення в фейсбуці?

Видалити оголошення у Facebook Marketplace

  1. Торкніться Меню у верхньому правому куті сторінки Facebook.
  2. Торкніться Marketplace. …
  3. Торкніться .
  4. Торкніться біля пункту Нещодавні дії.
  5. Торкніться пункту Ваші оголошення.
  6. Торкніться біля оголошення, яке необхідно видалити, після чого торкніться Видалити оголошення.

Як видалити публікацію у Фейсбуці?

Щоб опублікувати сторінку або скасувати її публікацію:

  1. Торкніться Меню у верхньому правому куті сторінки Facebook.
  2. Торкніться Сторінки.
  3. Перейдіть на свою сторінку й торкніться Більше.
  4. Торкніться пункту Змінити налаштування > Загальні.
  5. Торкніться Скасувати публікацію або Опублікувати.

Як видалити дописи у фейсбуці?

Перейдіть до допису в життєписі своєї сторінки. Торкніться у верхньому правому куті. Торкніться Видалити допис > Видалити.

Як очистити свою сторінку у Фейсбуці?

Торкніться Налаштування сторінки. У розділі Інформація про сторінку Facebook торкніться опції Доступ і керування. Торкніться Деактивація та видалення.

Торкніться біля оголошення, яке необхідно видалити, після чого торкніться Видалити оголошення. Торкніться Видалити. Також можна позначити оголошення як продане, …
#фейсбук #facebook #фейсбукмесенджер Всім привіт. В цьому ролику я покажу вам, як видалити повідомлення в Фейсбук месенджері.
Щоб видалити своє повідомлення: Відкрийте додаток Facebook Messenger (IOS/Android) чи його версію у браузері;; Зайдіть у розмову, де є цей допис …

Related Post

Який обсяг кашпо потрібен для еустоми?Який обсяг кашпо потрібен для еустоми?

Що зробити, щоб еустома довше стояла? Видаліть нижнє листя на стеблі, яке буде занурене у воду, щоб запобігти гниттю. Наповніть вазу чистою холодною водою і додайте консервант для зрізаних квітів.

Як зробити так, щоб у Дискорді не було видно в яку гру граєш?Як зробити так, щоб у Дискорді не було видно в яку гру граєш?

Як вимкнути відображення ігор в діскорді? Используйте этот вариант, если хотите отключить отображение игр только на определенное время, а затем снова вернуть настройки по умолчанию. Нажмите по значку со своей