Відкрийте розділ Контакти. У вікні списку груп натисніть на кнопку Створити групу (Малюнок) у правому верхньому кутку. Заповніть поле Назва групи та розташування. Натисніть кнопку Зберегти.
Як додати та видалити контакти
- Відкрийте Google Контакти.
- Виберіть один з таких варіантів: Один контакт. Встановіть прапорець поруч із ім'ям контакту. Декілька контактів. Встановіть прапорці поруч із іменами всіх потрібних контактів. …
- Угорі виберіть "Керування групами" .
- Натисніть на потрібну групу.
- Натисніть кнопку Застосувати.
Створення групи контактів Виберіть Створити групу контактів на стрічці. Введіть назву нової групи, а потім виберіть Додати учасників , щоб додати контакти у нову групу. Після завершення виберіть Зберегти & Закрити.
Якщо ви випадково пов'язали контакти, які не потрібно було пов'язувати, то контакти можна розділити.
- Виберіть у лівій панелі контакт, який потрібно розділити.
- Натисніть Редагувати у верхньому правому куті вікна Контакти.
- Press Linked Accounts.
- Натисніть Розділити, щоб розділити запису контакту.
Як створити чат-групу
- На пристрої Android відкрийте програму Chat або Gmail . У нижній частині Gmail натисніть "Чат" .
- Внизу в меню навігації натисніть "Створити чат" Створити чат-групу.
- Введіть назву чат-групи. Щоб додати аватар для чат-групи, натисніть на значок "Виберіть емодзі" …
- Натисніть Створити.
Як об'єднати контакти, що дублюються На телефоні або планшеті Android відкрийте програму "Контакти" . У верхньому правому куті екрана виберіть обліковий запис Google із потрібними контактами. Об'єднати та виправити. Виберіть Об'єднання контактів.
Як об'єднати контакти, що дублюються На телефоні або планшеті Android відкрийте програму "Контакти" . У верхньому правому куті екрана виберіть обліковий запис Google із потрібними контактами. Об'єднати та виправити. Виберіть Об'єднання контактів.
Виберіть позначку(и), якими ви хочете поділитися, та натисніть на значок «Поділитися» . Ви можете поділитись кількома мітками одночасно, встановивши прапорці. Додайте користувачів або групи доменів, з якими ви бажаєте поділитися цією міткою. Користувачі можуть призначати дозволи на доступ («Тільки перегляд», «Може редагувати» тощо)